FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sv. Lovreč: jedna poginula i dvije teže ozlijeđene osobe

PULA, , 11. rujna 2004. (Hina) - Jedna osoba je poginula, a dvije suteže ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se danas u 16,05 satidogodila na državnoj cesti Pula - Buje kod Svetog Lovreča, priopćilaje večeras istarska policija.
PULA, , 11. rujna 2004. (Hina) - Jedna osoba je poginula, a dvije su teže ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se danas u 16,05 sati dogodila na državnoj cesti Pula - Buje kod Svetog Lovreča, priopćila je večeras istarska policija.

Nesreća se dogodila kad je vozač osobnog automobila "citroen" pulskih registracijskih oznaka Ljubljančanin Rok Štigl (25), nastanjen u Rovinju, krenuo u preticanje vozila te se frontalno sudario s "jugom" pulskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnji Kristijan Burić iz Svetog Lovreča, koji je dolazio iz suprotnog smjera.

U izravnom sudaru u kojemu je krećući se iza "juga" sudjelovala i "alfa romeo" koju je vozio 39-godišnji Livo B. iz Krnice, smrtno je stradao vozač "juga" Kristijan Burić, a teške tjelesne ozljede su dobili vozač "citroena" Rok Štigl i njegova suvozačica 25-godišnja Jasna L. Ozlijeđeni su prevezeni u pulsku Opću bolnicu.

Zbog očevida je promet na toj dionici bio zatvoren od 16,15 sati do 19,15 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙