FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pod utjecajem alkohola pregazio čovjeka i pobjegao

KOPRIVNICA, 1. rujna 2004. (Hina) - Devetnaestgodišnjeg Zdravka J. izNovačke kod Koprivnice noćas je oko 2 sata u jutro na županijskojcesti u istoimenu mjestu teško ozlijedio hrvatski državljanin (19), pregazivši ga automobilom BMW kojem je istekla prometna dozvola.
KOPRIVNICA, 1. rujna 2004. (Hina) - Devetnaestgodišnjeg Zdravka J. iz Novačke kod Koprivnice noćas je oko 2 sata u jutro na županijskoj cesti u istoimenu mjestu teško ozlijedio hrvatski državljanin (19), pregazivši ga automobilom BMW kojem je istekla prometna dozvola.

Vozač BMW-a je, vozeći od Gole prema Repašu, pregazio pješaka koji je ležao na desnoj strani kolnika, te pobjegao s mjesta nesreće ne pomogavši unesrećenome. Nesavjesna vozača pronašla je policija, utvrdivši da je u krvi imao 0,66, a njegov suputnik 0,15 promila alkohola.

Unesrećeniku su također uzeti uzorci krvi i urina da bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem alkohola.

Vozač je jutros u 8 sati uhićen pod sumnjom da je počinio kažnjivo djelo izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći teško ozlijeđenoj osobi, izvijestila je koprivničko-križevačka Policijska uprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙