FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOO:HRVATSKI SPORTAŠI NA AKLIMATIZACIJI U ŠANGAJU

ŠANGAJ/ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskogolimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i pomoćnica ministra znanosti,obrazovanja i športa Romana Caput Jogunica, koji se nalaze uvišednevnoj posjeti Kini danas su posjetili veliki sportski centar uŠangaju koji bi mogao biti jedan od centara za aklimatizaciju iposljednje pripreme naših sportaša pred nastup na Olimpijskim igrama uPekingu 2008.
ŠANGAJ/ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i športa Romana Caput Jogunica, koji se nalaze u višednevnoj posjeti Kini danas su posjetili veliki sportski centar u Šangaju koji bi mogao biti jedan od centara za aklimatizaciju i posljednje pripreme naših sportaša pred nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008.

"Šangaj nam je interesantan, ne samo zbog stvarno svjetskog sportskog centra sa pet bazena, dvije atletske staze i tri odlične dvorane, nego i kao grad koji već 25 godina njeguje prijateljske veze sa Zagrebom. Tako će u sklopu razmjene sportaša u studenome u Zagreb doći odbojkaši Šangaja, a u ožujku 2005. doputovat će i vaterpolisti tog višemilijunskog grada", rekao je Mateša, koji je danas bio i na velikom prijemu kojeg je u čast čelnika Formule 1 organizirao dogradonačelnik Šangaja Yang Xiao Du.

Čelnik F1 Bernie Ecclestone pozvao je Matešu i doministricu Jogunicu da u subotu budu nazočni kvalifikacijama Velike nagrade Kine u Šangaju.

"Nedeljnoj utrci, na žalost, nećemo biti nazočni jer se pomoćnica ministra vraća u Zagreb, a ja odlazim u posjet Vladi i Olimpijskom odboru Mongolije", rekao je Mateša, koji je inače počasni konzul Mongolije u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙