FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POI: BOŠNJAK SEDMI, BELJAN 10., HUDINA 11., SRŠIĆ 13.

ATENA, 23. rujna (Hina) - Nakon što je u zračnom pištolju osvojio 29.mjesto, hrvatski paraolimpijac Damir Bošnjak ostvario je odličanrezultat u disciplini slobodni pištolj 50 m plasiravši se na sedmomjesto na Paraolimpijskim igrama u Ateni.
ATENA, 23. rujna (Hina) - Nakon što je u zračnom pištolju osvojio 29. mjesto, hrvatski paraolimpijac Damir Bošnjak ostvario je odličan rezultat u disciplini slobodni pištolj 50 m plasiravši se na sedmo mjesto na Paraolimpijskim igrama u Ateni.

Bošnjak je na streljani Markopulo kvalifikacije završio na osmom mjestu sa 523 kruga, no u finalnoj seriji je popravio plasman za jednu poziciju ispucavši ukupno 612.2 krugova. Drugi hrvatski predstavnik u ovoj disciplini, Blaž Beljan, koji poput Bošnjaka ima potkoljenu amputaciju, nije se uspio plasirati u finale i na koncu je zauzeo 10. mjesto sa 518 krugova. Pobjeda je pripala Rusu Andreju Lebedinskom sa 621.7 krugova.

Natjecanje su završili i Slaven Hudina i Ivan Sršić u dresurnom jahanju. Danas je na programu bio slobodni sastav uz glazbu, a Hudina je na grlu Sulasi ovojio 11. mjesto sa 63.875 posto bodova, dok je Sršić na grlu Saba bio 13. sa prosjekom 59.750 bodova. Obojica su nastupila u kategoriji najtežih oštećenja (Grade I), a obojica boluju od spastične tetrapareze.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙