FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POI: ODUŠEVLJENJE U HRVATSKOM TABORU

ATENA, 23. rujna (Hina) - Dvije brončne medalje Mihovila Španje naParaolimpijskim igrama u Ateni izazvale su pravo oduševljenje uhrvatskom taboru.
ATENA, 23. rujna (Hina) - Dvije brončne medalje Mihovila Španje na Paraolimpijskim igrama u Ateni izazvale su pravo oduševljenje u hrvatskom taboru.

Premda su se svi potajno nadali kako će 20-godišnji Dubrovčanin doplivati do jednog odličja, dvije medalje malotko se usudio prognozirati.

"Zaista smo sretni. Ovo je iznad naših očekivanja. Potajno smo se nadali jednoj, ali Miha nas još jednom ugodno razveselio. Jučerašnji nastup napunio ga je optimizmom i to je danas bilo vrlo uočljivo," kazao je šef hrvatske Misije paraolimpijske reprezentacije, Ticijan Komparić.

Slavlje za vlasnika dvije bronce trebalo se održati u Hrvatskoj kući, no fešta će pričekati još neko vrijeme dok Miha ne odradi svoj kompletni raspored na POI.

"Napokon je led probijen. U Sydneyu smo bili vrlo blizu odličja, no morali smo čekati Atenu. Mihovil je sjajan dečko, koji je dokazao kako se napornim radom i uz odricanja može do uspjeha. Njegove dvije medalje bit će dodatni motiv i za naše ostale paraolimpijce," kazao je Ratko Kovačić, predsjednik Hrvatskog športskog saveza invalida, koji u Ateni nastupa u stolnom tenisu.

Španjin trener, Dean Kontić pokušao je smiriti veliku euforiju, svjestan kako Mihovila očekuje još jedan nastup.

"Ove je veliki, sjajan rezultat. No još nismo završili. Rekao sam mu da se pokuša pimiriti i sve ovo do sada izbacit iz glave, jer ga očekuje još jedan nastup, a nakon njega ćemo slaviti" kazao je Kontić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙