FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KRIMINALIZACIJA PRELJUBA NIJE DIO TURSKE REFORME

BRUXELLES, 23. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Kontroverzni prijedlog okažnjavanju preljuba neće biti uključen u reformu turskog kaznenogzakona, izjavio je u četvrtak turski premijer Tayyip Erdogan, dodavšikako je siguran da će Turskoj biti omogućeni pregovori s EU-om.
BRUXELLES, 23. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Kontroverzni prijedlog o kažnjavanju preljuba neće biti uključen u reformu turskog kaznenog zakona, izjavio je u četvrtak turski premijer Tayyip Erdogan, dodavši kako je siguran da će Turskoj biti omogućeni pregovori s EU-om.

"Nikakva nova točka koja već nije sadržana u nacrtu turskog kaznenog zakona neće biti uključena, a u ovom slučaju mislim na pitanje preljuba", rekao je Erdogan na konferenciji za novinare održanoj u Bruxellesu. Dodao je kako je Turska "vrlo naporno radila" da se ispune kriteriji za početak pregovora o ulasku u EU te je izrazio nadu da će se članice organizacije u prosincu odlučiti za početak pregovora.

"Ispunili smo sve uvjete kada je riječ o političkim kriterijima, pa mislim da nema razloga da ne dobijemo pozitivan odgovor", kazao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙