FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: RAVLICH UTEMELJILA KOMORU KOJA PROMOVIRA IZVOZ AUSTRALSKIH PROIZVODA U HRVATSKU

ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Ljiljana Ravlich prva je žena rođena uzemlji neengleskog govornog područja - Hrvatskoj - i imenovana uregionalnu vladu Zapadne Australije, primjećuje australski TheEsperance Express.
ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Ljiljana Ravlich prva je žena rođena u zemlji neengleskog govornog područja - Hrvatskoj - i imenovana u regionalnu vladu Zapadne Australije, primjećuje australski The Esperance Express.

Gospođa Ravlić rođena je u Splitu a preselila je u Australiju 1963. g. gdje je pohađala osnovnu i srednju školu i The Curtin University of Technology, gdje je diplomirala sociologiju. Magistrirala je upravu u obrazovanju na The Curtin School of Business, napominje list iz Esperancea, grada na južnoj obali Australije.

Nova ministrica lokalne uprave u vladi Zapadne Australije ušla je u politiku 1989. g. kada je počela raditi kao konzultantica trojice ministara, uključujući i aktualnog podpredsjednika zapadnoaustralske laburističke vlade Erica Rippera, dodaje EE.

Godine 2003. utemeljila je Zapadnoaustralsko-hrvatsku trgovačku komoru, koju je premijer Geoff Gallop službeno otvorio u lipnju 2003., ističe list, tumačeći da je glavni cilj te institucije promocija izvoza australskih proizvoda i ekspertize u Hrvatsku te kroz Hrvatsku u zemlje bivše Jugoslavije i EU-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙