FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SANADER PRIMIO RAKICHA I AUSTRALSKE GOSPODARSTVENIKE

ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader sastaose u ponedjeljak u Banskim dvorima s Brianom Rakichem, predsjednikomZapadnoaustralsko-hrvatske komore, i izaslanstvom australskihgospodarstvenika, priopćila je služba za odnose s javnošću Vlade RH.
ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader sastao se u ponedjeljak u Banskim dvorima s Brianom Rakichem, predsjednikom Zapadnoaustralsko-hrvatske komore, i izaslanstvom australskih gospodarstvenika, priopćila je služba za odnose s javnošću Vlade RH.

Glavna tema razgovora bile su mogućnosti ulaganja u Hrvatsku i pritom je izražena obostrana želja za jačom gospodarskom suradnjom, dodaje se u priopćenju.

Predsjednik hrvatske Vlade je istaknuo kako Hrvatska i Australija imaju dobre bilateralne odnose te je upoznao Rakicha i australske gospodarstvenike s prednostima ulaganja u Hrvatsku.

Kako stoji u priopćenju, predsjednik Zapadnoaustralsko-hrvatske komore istaknuo je da među australskim gospodarstvenicima postoji veliko zanimanje za ulaganje u Hrvatsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙