FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POI: HRVATSKI NATJECATELJI U ČETVRTAK NASTUPAJU U PET SPORTOVA

ATENA, 22. rujna 2004. (Hina) - Šestog dana Paraolimpijskih igara uAteni u četvrtak, 23. rujna, hrvatski paraolimpijci će nastupiti u petsportova.
ATENA, 22. rujna 2004. (Hina) - Šestog dana Paraolimpijskih igara u Ateni u četvrtak, 23. rujna, hrvatski paraolimpijci će nastupiti u pet sportova.

Nataša Sobočan u Olimpijskom plivačkom centru nastupa na 400 slobodno s početkom u 8:15 sati po hrvatskom vremenu. Sat vremena kasnije u bazen će i Mihovil Španja u kvalifikacijama na 200 mješovito. Finala su poslijepodne.

Blaž Beljan i Damir Bošnjak će na streljani Markopulo nastupiti u pištolju slobodnog izbora na 50m, a početak kvalifikacija je u 10:45 sati.

Ivan Sršić i Slaven Hudina nastupaju u dresurnom jahanju u slobodnom sastavu uz glazbu, s početkom u 10:00 sati. Stolnotenisači započinju momčadski dio natjecanja u dvorani Galatsi u 12:00 sati.

Atletičar Vedran Lozanov nastupa u utrci na pet kilometara na Olimpijskom stadionu s početkom u 19:00 sati, dok bi Marija Iveković trebala nastupiti u polufinalu utrke na 100 metara (10:00).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙