FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POI: BELJAN 21., BOŠNJAK 29.

ATENA, 18. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski paraolimpijci Blaž Beljan iDamir Bošnjak nisu uspjeli ući u finale discipline zračni pištolj 10metara na Paraolimpijskim igrama u Ateni, u kategoriji natjecatelja snožnim amputacijama (SH1).
ATENA, 18. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski paraolimpijci Blaž Beljan i Damir Bošnjak nisu uspjeli ući u finale discipline zračni pištolj 10 metara na Paraolimpijskim igrama u Ateni, u kategoriji natjecatelja s nožnim amputacijama (SH1).

Na natjecanju na streljani u Markopulu među 32 paraolimpijca Beljan je nakon šest serija po 10 metaka osvojio 21. mjesto s 551, a Bošnjak 29. mjesto s 547 krugova. Za završnicu trebalo pogoditi najmanje 560 krugova.

"Nisam zadovoljan, nisam dobro rasporedio vrijeme i došao sam u vremenski tjesnac zbog čega sam se morao žuriti", kazao je Bošnjak, hrvatski rekorder s 567 krugova. Nakon tri serije 35-godišnji Bjelovarac je bio na 10. mjestu i vrlo blizu finala, no zatim se počeo žuriti i pokvario je plasman.

Teškoća s vremenom imao je i Beljan. "Loše sam pucao. Nadam se kako će u drugim dvjema disciplinama u kojima nastupam, zračnoj pušci i pištolju, biti bolje", dodao je Beljan, koji poput Bošnjaka ima potkoljenu amputaciju i obojica su stradala u Domovinskom ratu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙