FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JOSIP ČORAK U FINSKU PO 10. NASLOV SVJETSKOG VETERANSKOG PRVAKA

ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Jedan od naših najboljih hrvača grčkorimskim načinom Josip Čorak otputovao je danas u Finski grad SeinaJoki, gdje će od 24. do 26. rujna pokušati obraniti naslov svjetskogveteranskog prvaka u kategoriji do 97. kilograma.
ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Jedan od naših najboljih hrvača grčko rimskim načinom Josip Čorak otputovao je danas u Finski grad Seina Joki, gdje će od 24. do 26. rujna pokušati obraniti naslov svjetskog veteranskog prvaka u kategoriji do 97. kilograma.

"Dobro sam pripremljen i objektivno imam veće šanse za obranu naslova nego što sam imao prije petnaestak dana na Svjetskom veteranskom prvenstu u Češkoj slobodnim načinom, gdje sam zadobio i lakšu povredu lista desne noge, ali to sam već i zaboravio", rekao je vitalni 61. Čorak kojemu će to biti deseta titula svjetskog veteranskog prvaka.

Čorak je osvajač srebrne medalje na XX. olimpijskih igra 1972. u Muenchenu, godine 1969. u talijanskoj Modeni osvojio je naslov prvaka Europe, a na prvenstvu Starog kontinenta 1970. u Berlinu brončanu medalju. Bio je 12 puta prvak Jugoslavije u grčko rinmskom i slobornom načinu hrvanja.

Pored Čorka u Finsku su otputovali i Zdravko Pekeč, koji u kategoriji do 69. kg brani brončano odličje osvojeno na prošlom Svjetskom prvenstvu u ukrajinskoj Odesi, Jadranko Herceg, koji će nastupiti također u kategoriji do 69. kilograma ali u drugoj starosnoj skupini, Zvonko Erak u kategoriji do 76, Dane Šimić do 97 i Senad Mujagić u kategoriji do 58 kilograma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙