FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JOSIP ČORAK NIJE USPIO OBRANITI NASLOV SVJETSKOG VETERANSKOG PRVAKA

HRADEC KRALOVE/ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Jedan od našihnajboljih hrvača grčko rimskim načinom Josip Čorak nije uspioobraniti naslov svjetskog veteranskog prvaka u hrvanju.
HRADEC KRALOVE/ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Jedan od naših najboljih hrvača grčko rimskim načinom Josip Čorak nije uspio obraniti naslov svjetskog veteranskog prvaka u hrvanju.

U prvom kolu 15. svjetskog prvenstva za veterane u Češkom Hradec Kralovu Čorak je lako pobijedio domaćeg hrvača Jarmila Drezola, a na putu do odličja zaustavio ga je Gruzijac Tordiu Avtandil. "Protiv Gruzijca sam poveo sa 5:0 i onda sam ga htio tuširati, ali je on mene uhvatio za nogu i bacio na leđa", rekao je Čorak koji je u toj borbi zadobio i lakšu ozljedu noge zbog koje nije ni nastupio u borbi za teće mjesto.

"Meni je ovo bila dobra provjera za nastup na Svjetskom veteranskom prvenstvu grčko rimskim načinom koje će se od 24. do 26. rujna održati u Seina Joki u Finskoj gdje također branim naslov svjetskog veteranskog prvaka, jer u mojim godinama i nije baš jednostavno u kratkom razdoblju dva puta dizati formu", rekao je vitalni 61. godišnji zamjenik pročelnika Ureda za obrazovanje i šport grada Zagreba.

Pored Čorka u Finskoj je nastupio i Zdravko Pekeč, ali on nije uspio proći kvalifikacijsku skupinu do 69. kilograma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙