FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj za odabir društva za upravljanje Fondom hrvatskih branitelja

ZAGREB, 9. rujna 2004. (Hina) - Upravni odbor Fonda hrvatskihbranitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji - nadanašnjoj sjednici, održanoj pod predsjedanjem potpredsjednice VladeRH i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnostiJadranke Kosor - donio je odluku o raspisivanju natječaja za odabirdruštva za upravljanje Fondom.
ZAGREB, 9. rujna 2004. (Hina) - Upravni odbor Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji - na današnjoj sjednici, održanoj pod predsjedanjem potpredsjednice Vlade RH i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor - donio je odluku o raspisivanju natječaja za odabir društva za upravljanje Fondom.

Natječaj i izbor društva provest će Upravni odbor Fonda, sukladno odredbama Zakona i Statuta Fonda te Pravilnika o kriterijima za odabir društva za upravljanje Fondom, priopćeno je iz Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Na sjednici Upravnog odbora dogovoren je i daljnji plan aktivnosti koje je potrebno provesti uoči početka funkcioniranja Fonda hrvatskih branitelja.

Članovi Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata danas su izvješćeni i o aktivnostima vezanim uz izradbu jedinstvenog registra hrvatskih branitelja, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙