FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZASLANSTVO MORH-A U BEOGRADU

BEOGRAD, , 20. rujna 2004. (Hina) - Izaslanstvo Ministarstva obrane RHpredvođeno pomoćnicom ministra za obrambenu politiku Jelenom Grčićposjetilo je u ponedjeljak ministarstvo obrane SCG, priopćilo jehrvatsko veleposlanstvo u Beogradu.
BEOGRAD, , 20. rujna 2004. (Hina) - Izaslanstvo Ministarstva obrane RH predvođeno pomoćnicom ministra za obrambenu politiku Jelenom Grčić posjetilo je u ponedjeljak ministarstvo obrane SCG, priopćilo je hrvatsko veleposlanstvo u Beogradu.

Tijekom razgovora s pomoćnikom ministra obrane SCG Pavlom Jankovićem dogovorena su područja buduće suradnje koja će se odnositi na reforme obrambenog i sigurnosnog sustava te proces približavanja euroatlantskim integracijama, navodi se u priopćenju. Postignut je dogovor o skoroj razmjeni vojnih izaslanstava te o naknadnom zaključenju sporazuma o bilateralnoj obrambenoj suradnji.

Domaćini su izrazili potporu centru RACVIAC u Rakitju te se zauzeli za identifikaciju zajedničkih projekata koji bi se realizirali uz potporu međunarodne zajednice (razminiranje).

Izaslanstvo je primio i ministar obrane SCG Pavle Davinić. Tijekom razgovora potvrđen je zajednički interes suradnje na sigurnosnim i obrambenim pitanjima u cilju sprečavanja sigurnosnih prijetnji objema zemljama, zaključuje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙