FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: KORUPCIJA JE ZARAZNA

ZAGREB, 25. kolovoza 2004. (Hina) - "Brojne zemlje imaju problema skorupcijom - uključujući zemlje koje nisu prošle kroz građanske ratovei agresije", naglašava direktor washingtonskog Instituta zajugoistočnu Europu Woodrow Wilson Martin Sletzinger u razgovoru zaGlas Amerike.
ZAGREB, 25. kolovoza 2004. (Hina) - "Brojne zemlje imaju problema s korupcijom - uključujući zemlje koje nisu prošle kroz građanske ratove i agresije", naglašava direktor washingtonskog Instituta za jugoistočnu Europu Woodrow Wilson Martin Sletzinger u razgovoru za Glas Amerike.

"Spomenuo bih samo neke zemlje koje se nalazena listi EU-a za proširenje, a to su Bugarska, Rumunjska, zatim Srbija i Hrvatska susreću se s tim problemom dok ne želim spominjati zemlje koje su već članice EU-a", ističe Sletzinger, dodajući da je "korupcija zarazna".

"Mislim da je pitanje vremena, da je potreban određeni vremenski period, period saznavanja načina na koji funkcionira društvo, učenja kako se vodi jedna zemlja", dodaje ravnatelj washingtonskog Instituta za jugoistočnu Europu.

Za to treba vremena, potrebna je smjena generacija i puno strpljenja, upozorava Sletzinger za VOA-u. "Kako se ove stvari budu mijenjale, tako će postupno opadati kriminal i korupcija", dodaje on u osvrtu na problem korupcije u BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙