FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste ponegdje mokre, vozi se bez zastoja

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta vozi se bez zastoja, apromet usporavaju mokri kolnici u dijelu Gorskog kotara, na područjuMatulja, Rupe, Pasjaka, Kaštela i Plovanije, te od Velike Vesi doZaprešića, oko Bregane i na širem području Zagreba, izvijestio jejutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta vozi se bez zastoja, a promet usporavaju mokri kolnici u dijelu Gorskog kotara, na području Matulja, Rupe, Pasjaka, Kaštela i Plovanije, te od Velike Vesi do Zaprešića, oko Bregane i na širem području Zagreba, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Na području viadukta Hreljin,na dionici Kikovica-tunel Tuhobić, uz mokar kolnik su i jaki bočni udari vjetra.

Do 1. lipnja 2005. godine na dijelu državne ceste D2 (Podravska magistrala) na snazi je zabrana prometa teretnim automobilima, sa ili bez prikolice, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, i vozilima koja su sama ili s priključnim vozilima dulja od 14 metara, a kada u tranzitu koriste dionicu Varaždin (raskrižje Ulice P. Miškine i D510)-Koprivnica-Virovitica-Našice-Osijek (čvor Osijek-zapad).

Zbog izvanrednih radova, na dionici autoceste A1 Zagreb-Split između Otočca i Gospića, u tunelu Brezik zatvoren je vozni trak prema Splitu pa se promet odvija pretjecajnim. Brzina ograničena na 40 kilometara na sat.

Za sav je promet, do daljnjega, zatvoren dio Jadranske magistrale (D8) od raskrižja s D54 u Maslenici do gradilišta staroga Masleničkog mosta. Promet na relaciji Maslenica-Zadar i Maslenica-Rijeka odvija se obilazno D8-D54-lokalna cesta-Maslenica.

Jadranska magistrala (D8) obnavlja se na četiri lokacije na dionici Senj-Karlobag te je postavljena. Molimo vozače da poštuju privremenu prometnu regulaciju.

Na graničnim prijelazima promet osobnih i teretnih vozila odvija se bez zastoja.

Povremeno pojačan je ulaz automobila u Hrvatsku na prijelazu Bajakovu, a izlaz na Maclju i Bregani.

Trajektni je promet redovit na svim linijama, bez čekanja na ukrcaj u pristaništima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙