FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: PIJAN PRIJETIO SAMOUBOJSTVOM NOŽEM

ZAGREB, 15. rujna 2004. (Hina) - Pijani 50-godišnjak sinoć je gotovotri sata prijetio da će se ubiti nožem u stanu u kojemu su bilinjegova bivša supruga i troje malodobne djece, no nakon pregovora spolicijom ipak se bez otpora predao, izvijestila je danas zagrebačkapolicija.
ZAGREB, 15. rujna 2004. (Hina) - Pijani 50-godišnjak sinoć je gotovo tri sata prijetio da će se ubiti nožem u stanu u kojemu su bili njegova bivša supruga i troje malodobne djece, no nakon pregovora s policijom ipak se bez otpora predao, izvijestila je danas zagrebačka policija.

U policiji kažu da je 17-godišnji sin uhićenog muškarca sinoć oko 22 sata zatražio intervenciju rekavši da mu je otac došao kući pijan te da prijeti, viče i razbija po stanu.

Policajci su u stanu zatekli 50-godišnjaka, njegovu bivšu 38-godišnju suprugu i troje djece u dobi od 14, 16 i 17 godina, a uskoro je došla i hitna pomoć. Nakon što mu je liječnik rekao da mora poći s njima muškarac je iz sudopera uzeo kuhinjski nož i prislonio ga sebi ispod brade, zatraživši od ekipe hitne pomoći i policajaca da napuste stan ili će se probosti nožem. Supruga se s djecom tada zaključala u drugoj sobi.

Budući muškarac nije želio nikako ispustiti nož, a prijetila je opasnost da će se ozlijediti policajci su izašli iz stana. U 23,45 sati došli su i interventni policajci, dežurni rukovoditelj novozagrebačke policijske postaje i pomoćnik načelnika za kriminalističku policiju koji je uspio razgovorom uvjeriti pijanog muškarca da oko 0,45 sati dobrovoljno otvorio vrata stana.

U policiji kažu da je 50-godišnjak nakon toga bez sredstava prisile doveden u policijsku postaju, gdje je alkotestom utvrđeno da ima 1,36 promila alkohola u krvi.

Prekršajna i kriminalistička obrada se nastavlja, kažu u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙