FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

program trojne razmjene učenika dvojezičnih odjela

ZAGREB, 14. rujna 2004. (Hina) - Nakon Mainza i Dijona, u Hrvatskoj seodržava treća etapa programa trojne razmjene, koja obuhvaćačetrdesetak učenika dvojezičnih francusko-hrvatskih injemačko-hrvatskih odjela zagrebačke 18. gimnazije.
ZAGREB, 14. rujna 2004. (Hina) - Nakon Mainza i Dijona, u Hrvatskoj se održava treća etapa programa trojne razmjene, koja obuhvaća četrdesetak učenika dvojezičnih francusko-hrvatskih i njemačko-hrvatskih odjela zagrebačke 18. gimnazije.

Od Zagreba do Zadra, preko Plitvica, mladi iz Francuske i Njemačke sa svojim će zagrebačkim prijateljima otkrivati Hrvatsku, njezine prirodne ljepote, baštinu i povijest.

Završna prezentacija tog projekta, koji je lani započeo, održat će se 17. rujna popodne u zagrebačkoj gimnaziji.

Za domjenka Hrvoju Vidoviću, bivšem ravnatelju 18. gimnazije i pokretaču otvaranja dvojezičnih odjela, francuski veleposlanik u Hrvatskoj Francis Bellanger uručit će Akademske palme, visoko francusko odličje za dostignuća na području obrazovanja.

Cijeli taj program, kako je izvijestilo francusko veleposlanstvo, uživa podršku partnera iz javnog i privatnog sektora, posebno Francusko-njemačkog ureda za mladež (OFAJ/DFJW), čiji će predstavnici biti nazočni tom događaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙