FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VELEPOSLANSTVO SAD-A U KUALA LUMPURU ZATVORENO ZBOG OMOTNICE S BIJELIM PRAHOM

KUALA LUMPUR, 2. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Zgrada američkogveleposlanstva u Maleziji u četvrtak je zatvorena nakon što je ujednoj omotnici naslovljenoj na veleposlanstvo otkriven "bijeli prah",izvijestili su glasnogovornik veleposlanstva Frank Whitaker imalezijska policija.
KUALA LUMPUR, 2. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Zgrada američkog veleposlanstva u Maleziji u četvrtak je zatvorena nakon što je u jednoj omotnici naslovljenoj na veleposlanstvo otkriven "bijeli prah", izvijestili su glasnogovornik veleposlanstva Frank Whitaker i malezijska policija.

"Nakon što je naš zaposlenik otvorio omotnicu s bijelim prahom zatvorili smo veleposlanstvo", rekao je Whitaker.

U omotnici nije bilo nikakvog pisma niti papira, a poslana je iz najmanje američke države Delaware koja se nalazi na istočnoj obali. Malezijska policija izvijestila je da je istraga u tijeku.

Prije nepuna tri tjedna u veleposlanstvo je stigla slična pošiljka s bijelim prahom i upozorenjem nepoznate skupine koja je zaprijetila da će "dići veleposlanstvo u zrak" te ubijati američke državljane u Maleziji ukoliko se američki vojnici ne povuku iz Iraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙