FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IVANKOVIĆ VJEROJATNO OSTAJE IZBORNIKOM IRANA

TEHERAN, 14. rujna 2004. (Hina/DPA) - Hrvatski trener Branko Ivankovićvjerojatno će ostati na mjestu izbornika nogometne reprezentacijeIrana, objavio je u utorak iranski sportski tisak.
TEHERAN, 14. rujna 2004. (Hina/DPA) - Hrvatski trener Branko Ivanković vjerojatno će ostati na mjestu izbornika nogometne reprezentacije Irana, objavio je u utorak iranski sportski tisak.

"Sa 90-postotnom sigurnošću mogu kazati da ću nastaviti rad s iranskom reprezentacijom", izjavio je Ivanković, kojeg u Iranu zovu "profesor".

Prema pisanju iranskog sportskog tiska, Ivanković bi novi ugovor s Iranskim nogometnim savezom trebao potpisati do početka listopada. Po novom ugovoru godišnja plaća bila bi mu povećana sa sadašnjih 350.000 na 500.000 dolara.

Ivanković je potvrdio da je imao ponuda iz Kine, Katara, Saudijske Arabije te od jednog grčkog kluba, ali preferira ostanak u Iranu.

Iranska je reprezentacija pod Ivankovićevim vodstvom dobila 15 od posljednjih 19 utakmica, a na ovogodišnjem Azijskom nogometnom prvenstvu osvojili su treće mjesto. U kvalifikacijama za SP 2006. Iran bi u listopadu i studenome morao pobijediti Katar i Laos kako bi osigurao sljedeći krug kvalifikacija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙