FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZ PREVRNUTE CISTERNE ISTJEČE BENZIN

ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Na izlasku iz industrijske zone uSisku na zavoju ceste između Topolovca i Šašine Grede, kod Novog SelaPalanječkog, došlo je do prevrnuća cisterne, iz koje istječe benzin,izvijestio je večeras Državni centar za obavješćivanje.
ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Na izlasku iz industrijske zone u Sisku na zavoju ceste između Topolovca i Šašine Grede, kod Novog Sela Palanječkog, došlo je do prevrnuća cisterne, iz koje istječe benzin, izvijestio je večeras Državni centar za obavješćivanje.

Cisterna s prikolicom vlasništvo je INE.

Na prevrnutoj prikolici cisterne pukao je poklopac te iz nje istječe benzin. Za sada nema podataka o količini prevoženog benzina, niti kolika je količina istekla iz prikolice.

Policija osigurava mjesto događaja, a vatrogasci nastoje prikupiti što je više moguće benzina u posude i pjenom špricaju tlo na koje istječe benzin.

O događaju su obavještene Inspekcija zaštite okoliša, Vodopravna inspekcija, Hrvatske vode i Operativno informacijski centar INE.

Inspektori su očevidom utvrdili da nema opasnosti od zagađenja voda, te će daljnjim radnjama očevidu i sanaciji terena rukovoditi Inspekcija zaštite okoliša, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙