FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na brzoj cesti Solin-Klis jedna osoba poginula u sudaru teretnog i osobnog vozila

SPLIT, 3. rujna 2004. (Hina) - Jedna je osoba poginula, a druga jeteško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila na brzoj cestiSolin - Klis jutros oko 5,45 sati u sudaru osobnog i teretnog vozila.
SPLIT, 3. rujna 2004. (Hina) - Jedna je osoba poginula, a druga je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila na brzoj cesti Solin - Klis jutros oko 5,45 sati u sudaru osobnog i teretnog vozila.

Ozlijeđena osoba, po riječima načelnika Ureda načelnika Policijske uprave splitsko - dalmatinske Nine Čurića, izvan je životne opasnosti.

U sudaru, čiji se uzroci utvrđuju, sudjelovalo je jedno teretno vozilo s prikolicom marke MAN, te osobno vozilo u kojemu su bile dvije osobe, od kojih je jedna poginula na mjestu nesreće, a druga je s teškim ozijedama prevezena u splitsku Kliničku bolnicu.

Teretnjak se kretao iz smjera Splita, a automobil iz Klisa, a sudarili su se na vijaduktu "Bandalova kosa". Od siline sudara osobno je vozilo toliko oštećeno da se za sada ne može utvditi niti tko je vozio.

Teretnjakom je upravljao J. M. (1972.) iz Splita i prema prvim informacijama nije ozlijeđen.

Očevid je u tijeku, a uz policijske službenike obavlja ga istražni sudac Županijskog suda u Splitu.

Promet brzom cestom zbog očevida je do daljnjega zatvoren i preusmjeren na staru cestu za Klis gdje se stvaraju gužve, izvijestila je policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙