FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ARGENTINA: MARADONA PONOVNO U BOLNICI

BUENOS AIRES, 11. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Negdašnji najboljinogometaš svijeta Argentinac Diego Maradona završio je u subotu ubolnici zbog respiratornih smetnji, navodi Reuters pozivajući se naizjavu člana obitelji.
BUENOS AIRES, 11. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Negdašnji najbolji nogometaš svijeta Argentinac Diego Maradona završio je u subotu u bolnici zbog respiratornih smetnji, navodi Reuters pozivajući se na izjavu člana obitelji.

Prema Reutersu 43-godišnji Maradona je nakon obavljenog pregleda pušten iz bolnice u Buenos Airesu, te se vratio u centar za odvikavanje od droga. Neimenovani liječnik je izjavio kako su respiratorni problemi nastali zbog Maradonine prekomjerne težine, budući da je bivši argentinski kapetan dobio desetak kilograma na težini nakon što je u svibnju bio na odjelu intenzivne njege zbog srčanih tegoba.

Maradona u Argentini čeka dopuštenje vlasti da opet otputuje na Kubu, gdje bi u tamošnjoj klinici nastavio sa programom odvikavanja od narkotika, koji su sastavni dio njegova života zadnjih dvadeset godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙