FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CRESPO, VERON I AYALA ISPALI IZ REPREZENTACIJE

BUENOS AIRES, 27. kolovoza (Hina/Reuters) - Izbornik argentinskenogometne reprezentacije, Marcelo Bielsa objavio je popis igrača zautakmicu protiv Perua u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a nanjemu nena Hernana Crespa, Juana Sebastiana Verona, te Roberta Ayale.
BUENOS AIRES, 27. kolovoza (Hina/Reuters) - Izbornik argentinske nogometne reprezentacije, Marcelo Bielsa objavio je popis igrača za utakmicu protiv Perua u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a na njemu nena Hernana Crespa, Juana Sebastiana Verona, te Roberta Ayale.

Bielsa, koji se trenutačno nalazi u Ateni s olimpijskom vrstom, priliku će pružiti Gabrielu Militu iz Real Zaragoza (umjesto Ayale), Nicolasu Medini iz Sunderlanda (umjesto Verona), te Militovu bratu Diegu, koji će zamijeniti Crespa. Popis igrača objavio je Argentinski nogometni savez (AFA) bez ikakva obrazloženja.

Niti Bielsa nije želio o tome govoriti. U Ateni "Gauče" očekuje finalni ogled protiv Paragvaja i Bielsa se želi koncentrirati za finale olimpijskih igara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙