FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKOPLJE VJERUJE DA SU U IRAKU OTETA I TRI MAKEDONCA

SKOPLJE, 10. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Makedonske vlasti su petakpriopćile kako imaju razloga vjerovati da su Iraku oteta tridržavljana Makedonije koji su radili za građevinsku tvrtku izUjedinjenih Arapskih Emirata.
SKOPLJE, 10. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Makedonske vlasti su petak priopćile kako imaju razloga vjerovati da su Iraku oteta tri državljana Makedonije koji su radili za građevinsku tvrtku iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Na osnovi informacija iz Iraka možemo reći da postoje naznake da su trojica oteta od još neidentificirane oružane skupine", izjavio je glasnogovornik makedonskog ministarstva vanjskih poslova. Makedonskim vlastima otmičari još nisu uputili bilo kakve zahtjeve, izjavio je glasnogovornik ministarstva po povratku jednog makedonskog diplomata koji je u Irak poslan kako bi ispitao nestanak trojice Makedonaca 21. kolovoza.

Makedonski mediji su izvijestili da su trojica Makedonaca nestala nakon što su njihovo vozilo zaustavile naoružane osobe 40 kilometara južno do Bagdada. Tri makedonska državljana, Dalibor Lazarevski, Dragan Marković i Zoran Naskovski, u Iraku su radili za građevinsku tvrtku Soufan Engineering iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙