FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poziv za predlaganje kandidata za znanstvene nagrade

ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Odbor za podjelu državnih nagrada zaznanost raspisao je natječaj za podnošenje prijedloga za dodjeluovogodišnjih državnih nagrada za znanost.
ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Odbor za podjelu državnih nagrada za znanost raspisao je natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu ovogodišnjih državnih nagrada za znanost.

Prijedloge do 10. studenoga mogu poslati visoka učilišta, javni znanstveni instituti, HAZU i druge ovlaštene pravne osobe te skupine uglednih znanstvenih djelatnika.

Natječaj je danas objavljen na internetskim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a na adresu toga ministarstva - Zagreb, Trg hrvatskih velikana 6 - trebaju se do 10. studenoga i dostaviti prijedlozi s potpunom dokumentacijom.

Prijedlozi se podnose na obrascu koji sadrži upute o prilozima koje treba dostaviti, a obrasci se mogu pronaći na web adresi http://www.mzos.hr ili podići na porti MZOŠ-a. Sve dodatne obavijesti mogu se dobiti u Ministarstvu na telefonu (01) 45-69-055.

Državne nagrade za znanost dodjeljuju se istaknutim znanstvenicima državljanima Republike Hrvatske sa svih područja znanosti za životno djelo, odnosno za cjelokupan znanstveno-istraživački rad koji predstavlja osobni doprinos u proširenju znanstvenih spoznaja i primjeni rezultata znanstvenoistraživačke djelatnosti.

Dodjeljuju se i državne godišnje nagrade za znanost te za popularizaciju i promidžbu znanosti, kao i godišnje nagrade znanstvenim novacima za sva znanstvena područja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙