FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RADNI MATERIJAL ZA NOVI ZAKON O TRGOVINI NA RASPRAVI

ZAGREB, 27. kolovoza 2004. (Hina) - Predstavnici trgovačkih kuća,raspravljajući o radnom materijalu, prijedlogu nacrta Zakona otrgovini, istaknuli su potrebu da struka svojim primjedbama iprijedlozima pridonese kvaliteti zakonskog teksta, kako bi se riješilaproblematika djelatnosti trgovine te omogućila prilagodba trgovinenovonastalim uvjetima poslovanja na lokalnom, regionalnom i globalnomtržištu.
ZAGREB, 27. kolovoza 2004. (Hina) - Predstavnici trgovačkih kuća, raspravljajući o radnom materijalu, prijedlogu nacrta Zakona o trgovini, istaknuli su potrebu da struka svojim primjedbama i prijedlozima pridonese kvaliteti zakonskog teksta, kako bi se riješila problematika djelatnosti trgovine te omogućila prilagodba trgovine novonastalim uvjetima poslovanja na lokalnom, regionalnom i globalnom tržištu.

 Posebno je naglašeno kako na nacionalnoj razini za sve trgovce trebaju vrijediti ista pravila rada nedjeljom, objavili su iz Hrvatske gospodarske komore (HGK) .

 Sve će primjedbe biti upućene Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, čiji su predstavnici, kako se navodi u priopćenju, za rujan najavili održavanje niza radnih sastanaka s ciljem izrade konačne verzije zakonskog teksta o trgovini.

Slijedi zatim upućivanje prijedloga Zakona u proceduru donošenja, obzirom da je Vlada preuzela obavezu da se novi Zakon o trgovini donese u zadnjem kvartalu ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙