FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CROATIA AIRLINES PRISTUPA STAR ALLIANCEU

ZAGREB, 9. rujna 2004. (Hina) - Hrvatska zrakoplovna tvrtka CroatiaAirlines i slovenski Adria Airways dobili su odobrenje za pristupmeđunarodnoj udruzi zrakoplovnih prijevoznika Star Alliance kaoregionalni članovi, priopćio je Croatia Airlines.
ZAGREB, 9. rujna 2004. (Hina) - Hrvatska zrakoplovna tvrtka Croatia Airlines i slovenski Adria Airways dobili su odobrenje za pristup međunarodnoj udruzi zrakoplovnih prijevoznika Star Alliance kao regionalni članovi, priopćio je Croatia Airlines.

Članstvo dvaju prijevoznika u udruzi osigurano je uz pomoć tvrtke sponzora, njemačke Lufthanse. Kako je predviđeno, udruzi Star Alliance mogu pristupiti tvrtke koje uz ostale uvjete imaju sponzora, odnosno čvrste veze s jednim od članova udruge, kako bi se postigla brza i jednostavna integracija. Sponzorska zrakoplovna tvrtka predstavlja regionalnog člana u udruzi.

Udruga Star Alliance osnovana je 1997. godine, a njezine članice nude više od 14.000 letova na dan, opslužujući 755 odredišta u 132 zemlje u što je uključeno više od 1750 tjednih letova za 21 odredište u deset zemalja koje su u svibnju pristupile Europskoj uniji.

(Hina) xpp/xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙