FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BUSH OD KONGRESA TRAŽI DVIJE MILIJARDE DOLARA ZA POMOĆ FLORIDI KOJU ĆE POSJETITI U SRIJEDU

POPLAR BLUFF, 7. rujna 2004. (Hina/Reuters)) - Američka Bijela kuća uponedjeljak je od Kongresa zatražila da odobri dvije milijarde dolaraza pomoć Floridi koju je poharao uragan Francess, te izvijestila da ćeamerički predsjednik Gorge W. Bush u srijedu posjetiti Floridu.
POPLAR BLUFF, 7. rujna 2004. (Hina/Reuters)) - Američka Bijela kuća u ponedjeljak je od Kongresa zatražila da odobri dvije milijarde dolara za pomoć Floridi koju je poharao uragan Francess, te izvijestila da će američki predsjednik Gorge W. Bush u srijedu posjetiti Floridu.

Bush je u zahtjevu za odobrenje novca od Kongresa zatražio da "odmah razmotri i provede" mjere za pomoć Floridi.

Glasnogovornik Bijele kuće Scott McCellan izjavio je da će Bush u idućih nekoliko dana uputiti još zahtjeva za prikupljanje novca kako bi se osigurala daljnja pomoć žrtvama Francessa, kao i tornada Charleya koji je Floridu poharao prošloga mjeseca.

"To je izvanredni zahtjev kojim se od Kongresa traži da brzo reagira i postupa kako bi se reakcija i napori u obnovi odvijali neprekinuto", rekao je McCellan novinarima tijekom proputovanja kroz Missouri s predsjednikom Bushom.

Izvijestio je da će Bush u srijedu posjetiti Floridu. "Još uvijek radimo na svim detaljima i završavamo program posjeta", dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙