FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet na cestama prema moru

ZAGREB, 20. kolovoza 2004. (Hina) - Na većini cesta promet je slab ivozi se bez zastoja, dok je pojačan na glavnim cestovnim smjerovimaprema moru, posebice na autocestama Lipovac-Zagreb i Zagreb-Split,odnosno Zagreb-Rijeka, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 20. kolovoza 2004. (Hina) - Na većini cesta promet je slab i vozi se bez zastoja, dok je pojačan na glavnim cestovnim smjerovima prema moru, posebice na autocestama Lipovac-Zagreb i Zagreb-Split, odnosno Zagreb-Rijeka, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Tijekom jutra očekuje se jačanje prometa i prema unutrašnjosti te na dionicama Jadranske magistrale Kraljevica-Crikvenica, Pirovac-Šibenik i Split-Omiš.

Za sav je promet do daljnjega je zatvoren dio Jadranske magistrale (D8) od raskrižja s D54 u Maslenici do gradilišta staroga Masleničkog mosta. Promet na relaciji Maslenica-Zadar i Maslenica-Rijeka odvija se obilazno D8-D54-lokalna cesta -Maslenica.

Povremeno je pojačan izlaz vozila iz Hrvatske na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Plovanija, Kaštel i Pasjak, a ulaz osobnih vozila na prijelazima Macelj i Bajakovo.

Trajektni je promet redovit bez duljih čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙