FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U UTORAK IZVANREDNA SJEDNICA VIJEĆA NATO-RUSIJA

BRUXELLES, 6. rujna 2004. (Hina/AFP) - Glavni tajnik NATO-a Jaap deHoop Scheffer sazvao je za utorak izvanrednu sjednicu VijećaNATO-Rusija kako bi s predstavnicima ruskih vlasti razgovarao otragediji koja se dogodila u Beslanu, izvijestili su u ponedjeljakslužbeni izvori.
BRUXELLES, 6. rujna 2004. (Hina/AFP) - Glavni tajnik NATO-a Jaap de Hoop Scheffer sazvao je za utorak izvanrednu sjednicu Vijeća NATO-Rusija kako bi s predstavnicima ruskih vlasti razgovarao o tragediji koja se dogodila u Beslanu, izvijestili su u ponedjeljak službeni izvori.

"Svrha izvanredne sjednice je iskazati solidarnost NATO-a s Rusijom u borbi protiv terorizma", rekao je za France presse glasnogovornik NATO-a James Appathurai.

Vijeće NATO-Rusija održat će se na razini veleposlanika zemalja članica i Rusije, a s radom će početi u 16 sati po lokalnom vremenu. Po završetku sjednice bit će objavljeno priopćenje.

U priopćenju što ga je NATO objavio u petak navečer, kada je počela akcija ruskih snaga u Baslanu, De Hoop Scheffer je rekao kako "organizacija osuđuje svaku vrstu terorizma te da će nastaviti suradnju s Rusijom kako bi se zajedno suprotstavile toj velikoj prijetnji".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙