FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OSLOBOĐEN TURSKI TALAC U IRAKU

DUBAI, 6. rujna 2004. (Hina/AFP) - Televizijska mreža Al-Arabiya, sasjedištem u Dubaiju, objavila je u ponedjeljak da je oslobođen turskivozač kamiona nedavno otet u Iraku, dan nakon što je njegov kuvajtskiposlodavac objavio da na traženje otmičara prekida djelatnosti uzemlji.
DUBAI, 6. rujna 2004. (Hina/AFP) - Televizijska mreža Al-Arabiya, sa sjedištem u Dubaiju, objavila je u ponedjeljak da je oslobođen turski vozač kamiona nedavno otet u Iraku, dan nakon što je njegov kuvajtski poslodavac objavio da na traženje otmičara prekida djelatnosti u zemlji.

U nedjelju je kuvajtska tvrtka najavila da prekida svoje djelatnosti u Iraku. "Prekinuli smo sve naše djelatnost u Iraku. Pozivamo otmičare da oslobode vozača", rekao je generalni direktor poduzeća.

Oružana skupina "Pokret islamskog otpora - Brigade Noman" objavila je u subotu u video snimci objavljenoj na tv-mreži Al-Arabiya, da je otela tog vozača kamiona i zaprijetila da će ga ubiti ako u roku od 48 sati njegova tvrtka i sve turske tvrtke koje rade za Amerikance ne prekinu rad u Iraku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙