FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZASLANSTVO MUSLIMANA IZ FRANCUSKE U AMANU OČEKUJE OSLOBAĐANJE TALACA

PARIZ, 3. rujna 2004. (Hina/AFP) - Izaslanstvo Francuskog vijećamuslimanskog kulta (CFCM). koje je u Bagdadu, u petak u glavnomjordanskom gradu Amanu "očekuje" oslobađanje dvojice otetih francuskihnovinara u Iraku, rekao je član izaslanstva i predsjednik Nacionalnefederacije muslimana Francuske Mohamed Bechari.
PARIZ, 3. rujna 2004. (Hina/AFP) - Izaslanstvo Francuskog vijeća muslimanskog kulta (CFCM). koje je u Bagdadu, u petak u glavnom jordanskom gradu Amanu "očekuje" oslobađanje dvojice otetih francuskih novinara u Iraku, rekao je član izaslanstva i predsjednik Nacionalne federacije muslimana Francuske Mohamed Bechari.

"Petak je vrlo važan dan za muslimane, jer je to dan molitve. Muslimanska zajednica i francuski narod očekuju oslobađanje", rekao je, najavljujući kako će Christian Chesnot i Georges Malbrunot biti pušteni tijekom dana.

Francuski ministar kulture Renaud Donnedieu de Vabres u četvrtak navečer je rekao kako oteti novinari više nisu u rukama otmičara, a katarska TV postaja al-Jazeera objavila je kako su otmičari novinare predali drugoj skupini, koja će ih osloboditi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙