FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAELCI BEZ TV PRIJENOSA UTAKMICE PROTIV FRANCUSKE

JERUZALEM, 5. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Izraelska nogometnareprezentacija priredila je veliko iznenađenje izvukavši na gostovanju protiv Francuske 0:0 u kvalifikacijama za SP 2006., alinavijači u Izraelu nisu mogli gledati televizijski prijenos utakmice.Razlog tome je što niti jedna izraelska tv postaja nije bila voljnaizdvojiti 250.000 dolara za prava prijenosa utakmice.
JERUZALEM, 5. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Izraelska nogometna reprezentacija priredila je veliko iznenađenje izvukavši na gostovanju protiv Francuske 0:0 u kvalifikacijama za SP 2006., ali navijači u Izraelu nisu mogli gledati televizijski prijenos utakmice. Razlog tome je što niti jedna izraelska tv postaja nije bila voljna izdvojiti 250.000 dolara za prava prijenosa utakmice.

Tako su tek pojedini vlasnici satelitskih antena, koji nisu priključeni na službene kablovske operatere, mogli vidjeti utakmicu.

Predsjednik Izraelskog nogometnog saveza Itche Menahem izrazio je žaljenje što tv prijenos nije bio dostupan ljubiteljima nogometa u Izraelu. Dodao je kako je Savez učinio sve da se to ne dogodi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙