FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

dogovoren nastavak stambene gradnje u Vukovaru

ZAGREB, 3. rujna 2004. (Hina) - Ministrica zaštite okoliša, prostornoguređenja i graditeljstva Marina Matulović-Dropulić i vukovarskigradonačelnik Vladimir Štengl danas su dogovorili da se, nakon dvijegodine zastoja, u Vukovaru nastavi gradnja stanova za stradalnike izDomovinskog rata.
ZAGREB, 3. rujna 2004. (Hina) - Ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović-Dropulić i vukovarski gradonačelnik Vladimir Štengl danas su dogovorili da se, nakon dvije godine zastoja, u Vukovaru nastavi gradnja stanova za stradalnike iz Domovinskog rata.

Na sastanku je utvrđeno da će se raspisati natječaj za izvođače radova za ukupno 64 stana čija bi gradnja trebala započeti još ove godine, priopćeno je iz Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

Natječaj će se, priopćeno je, raspisati i za projektiranje objekata na križanju Dunavske i Županijske ulice za oko 30 stanova.

Ministrica i vukovarski gradonačelnik također su se suglasili da se jedna zgrada u bloku 11A prenamijeni za Državni arhiv prema prijedlogu Ministarstva kulture.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙