FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: SDSS ZAVRŠIO UNUTARSTRANAČKE IZBORE

VUKOVAR, 2. rujna 2004. (Hina) - Samostalna demokratska srpska stranka(SDSS) završila je izvještajno-izborne skupštine u mjesnim,općinskim, gradskim i područnim ograncima, priopćila je danasInformativna služba SDSS-a.
VUKOVAR, 2. rujna 2004. (Hina) - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) završila je izvještajno-izborne skupštine u mjesnim, općinskim, gradskim i područnim ograncima, priopćila je danas Informativna služba SDSS-a.

Kako prenosi ta služba predsjednik Izvršnog odbora SDSS-a Boro Rkman ocijenio je kako "rezultati stranačkih aktivnosti SDSS-a jasno navješćuju pozitivan rezultat stranke na idućim lokalnim izborima".

Po njegovim riječima u stranku se učlanilo više od petstotinjak novih članova, a "posebice raduje što su novi članovi pretežito u povratničkim krajevima na Banovini, Kordunu, u Lici i Dalmaciji".

"To govori o promjeni političke svijesti u povratnika, jer ih se sve više okreće SDSS-u kao svojoj jedinoj i izvornoj političkoj opciji, pritom odbacujući opcije SDP-a, HNS-a, LS-a i drugih stranaka koje su do sada ubirale srpske glasove, a da za srpsku zajednicu nisu učinile ništa", kazao je Rkman, a prenosi Informativna služba SDSS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙