FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

u jutrošnjoj prometnoj nesreći Poginuo suvozač osobnog automobila talijanskih registracijskih oznaka

GOSPIĆ, 16. kolovoza 2004. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja sedogodila jutros u 6,15 sati na autocesti Sveti Rok-Jezerane, nedalekoodmorišta Jadova, poginuo je suvozač mercedesa 190-D, talijanskihregistracijskih oznaka PN-320863, a vozač je zadobio teške tjelesneozljede i zadržan je u gospićkoj bolnici.
GOSPIĆ, 16. kolovoza 2004. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 6,15 sati na autocesti Sveti Rok-Jezerane, nedaleko odmorišta Jadova, poginuo je suvozač mercedesa 190-D, talijanskih registracijskih oznaka PN-320863, a vozač je zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je u gospićkoj bolnici.

Uzroci nesreće se utvrđuju, rekao je zamjenik županijskoga odvjetnika Željko Brkljačić.

Mercedes se kretao prema Jezeranama i udario u zadnji dio teretnoga kamiona registracijskih oznaka MA-885-AC, koji se nakon više od 50 metara zaustavio.

"Osjetio sam jak udarac u zadnju stranu", izjavio je vozač teretnoga vozila, kojem su nakon silovita udarca otpali branik i zaštitne gume te nije mogao nastaviti vožnju.

Do završetka očevida na tom dijelu autoceste prometovalo se obilaznim trakom.

Oko deset sati također na autocesti, između čvora Gospić i Perušić, dogodila se još jedna prometna nezgoda u kojoj je pet osoba ozlijeđeno. Po riječima šefa Kirurškog odjela gospićke bolnice Čedomila Vukelića svi su izvan životne opasnosti. U Policijskoj upravi ličko-senjskoj rečeno je da je riječ o jednoj kanadskoj obitelji koja se vraćala s mora.

(Hina) xkp ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙