FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U prometnoj nesreći poginula jedna osoba, a dvije teško ozlijeđene

MODRUŠ, 5. kolovoza 2004. (Hina) - U prevrtanju osobnog automobilaregistracijskih oznaka OG 578-U danas je oko 9,35 sati na državnojcesti 23 u mjestu Modrušu smrtno stradao Ivica Pelijan (1959.), ateške ozljede opasne za život zadobili su R.K. (1982.), koji jezadržan na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu, i D.K. (1958.), kojije nakon liječničke pomoći otpremljen na daljnje liječenje uTraumatološku bolnicu u Zagreb, priopćila je karlovačka Policijskauprava.
MODRUŠ, 5. kolovoza 2004. (Hina) - U prevrtanju osobnog automobila registracijskih oznaka OG 578-U danas je oko 9,35 sati na državnoj cesti 23 u mjestu Modrušu smrtno stradao Ivica Pelijan (1959.), a teške ozljede opasne za život zadobili su R.K. (1982.), koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu, i D.K. (1958.), koji je nakon liječničke pomoći otpremljen na daljnje liječenje u Traumatološku bolnicu u Zagreb, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

Svi stradali su iz Ogulina.

Policija ističe kako još nije poznato tko je vozio automobil, koji je zbog neprilagođene brzine prešao na lijevi prometni trak, udario u zaštitnu ogradu, sletio izvan kolnika, udario u električni stup, više se puta prevrnuo i udario u stablo, te se stotinu metara dalje od mjesta slijetanja zaustavio na boku.

Tijekom prevrtanja vozač i putnici ispali su iz vozila, pri čemu je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su teško ozlijeđene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙