FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TOM CRUISE U POTRAZI ZA POŠTENOM ŽENOM SA SMISLOM ZA HUMOR

BERLIN, 1. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američki glumac Tom Cruise, nanovosam nakon propasti dviju romantičnih veza s Nicole Kidman i PenelopeCruz, ima vrlo jasnu predodžbu o idealnoj ženi: ona mora biti poštena,imati smisla za humor i biti sklona avanturizmu, izjavio je on zanjemački časopis Bunte.
BERLIN, 1. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američki glumac Tom Cruise, nanovo sam nakon propasti dviju romantičnih veza s Nicole Kidman i Penelope Cruz, ima vrlo jasnu predodžbu o idealnoj ženi: ona mora biti poštena, imati smisla za humor i biti sklona avanturizmu, izjavio je on za njemački časopis Bunte.

Njegovi sentimentalni neuspjesi ne odvraćaju ga od ženskog društva. "Susrećem žene, izlazim s njima. Odrastao sam s majkom i tri sestre, osjećam se dobro u ženskom društvu", kazao je glumac koji se trenutno nalazi u Berlinu radi promidžbe najnovijeg filma Michaela Manna "Collateral".

"Znam da ću se jednog dana ponovno oženiti", ističe glumac i producent.

U filmu "Collateral" Tom Cruise glumi plaćenog ubojicu koji izgleda kao poslovni čovjek i primorava taksi vozača da ga slijedi u ubojitom pohodu ulicama Los Angelesa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙