FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TOM CRUISE TRAŽI DOZVOLU DA SNIMI "NEMOGUĆU MISIJU 3" U REICHSTAGU

BERLIN, 1. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američki glumac Tom Cruise boravioje u srijedu u Berlinu kako bi od gradonačelnika Klausa Wowereitaiznudio dozvolu da snimi akcijske prizore najnovije "Nemoguće misije3" unutar zgrade njemačkog parlamenta Reichstaga.
BERLIN, 1. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američki glumac Tom Cruise boravio je u srijedu u Berlinu kako bi od gradonačelnika Klausa Wowereita iznudio dozvolu da snimi akcijske prizore najnovije "Nemoguće misije 3" unutar zgrade njemačkog parlamenta Reichstaga.

Našavši se u gradu radi promoviranja svojeg najnovijeg filma "Collateral", Cruisea je u gradskoj vijećnici primio gradonačelnik. Njih su dvojica vodila "vrlo prijateljske i produktivne" razgovore.

"Nemoguća misija 3" trebala bi se početi snimati u studijima Babelsberg pokraj Berlina iduće godine, a Cruise je zakupio imanje u blizini studija koje će mu biti dom tijekom snimanja.

Tijekom traženja lokacija u ožujku u Berlinu, Cruise je uočio staklenu kupolu Reichstaga koju je nadogradio arhitekt Norman Foster 1990.-ih, a koja bi se odlično uklopila u novi film.

No, predsjednik njemačkog parlamenta Wolfgang Thierse odbio je molbu studija Babelsberg, obrazlažući je činjenicom da 110 godina stara zgrada nikada nije korištena kao filmski set i nikada ni neće.

Početak snimanja "Nemoguće misije 3" bio je predviđen za početak ovog ljeta u studijima Babelsberg gdje su nastali klasici poput "Plavog anđela" i "Metropolisa", no snimanje je odgođeno kad je David Fincher ("Sedam") ispao iz kombinacija za mjesto redatelja.

Cruise je odlučio odgoditi "Nemoguću misiju 3" do sljedeće godine jer će do kraja godine biti zauzet snimajući "Rat svijetova" Stevena Spielberga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙