FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINGORP: RJEŠENJE PROBLEMA U ŽELJEZARI SISAK OVISIT ĆE O VJEROVNICIMA I TRŽIŠTU

ZAGREB, 24. kolovoza 2004. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada ipoduzetništva (MINGORP), kao resorno ministarstvo, aktivno će seuključiti u rješavanje novonastalih problema u Mechel Željezari Sisak,a u kojem pravcu će se to kretati ovisit će o odluci Odbora vjerovnikai interesima tržišta za tu gospodarsku djelatnost.
ZAGREB, 24. kolovoza 2004. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP), kao resorno ministarstvo, aktivno će se uključiti u rješavanje novonastalih problema u Mechel Željezari Sisak, a u kojem pravcu će se to kretati ovisit će o odluci Odbora vjerovnika i interesima tržišta za tu gospodarsku djelatnost.

U izjavi državnog tajnika za gospodarstvo u Ministarstvu gospodarstva rada i poduzetništva Vladimira Vrankovića stoji kako se to ministarstvo aktivno uključilo u pokušaju rješavanja poslovnih problema u Mechel Željezari Sisak.

"Nažalost, zbog nepoznatih razloga vlasnici Željezare nisu uspjeli osigurati uspješnu stabilizaciju poslovanja u skladu sa svojom poslovnom strategijom. Stoga su donijeli odluku o prestanku daljnjeg poslovanja kompanije Željezare Mechel", stoji u priopćenju.

Što se pak tiče aktiviranja bankovnog jamstva, u MINGORP-u ističu kako "mehanizam za njezino aktiviranje su standardne bankovne transakcije što je u nadležnosti Ministarstva financija".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙