FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: POJAČAN PROMET S BAJAKOVA OTEŽAVA STANJE NA AUTOCESTI SLAVONSKI BROD-ZAGREB

ZAGREB, 31. kolovoza 2004. (Hina) - Na autocestama Split-Zagreb (A1) iRijeka-Zagreb (A6) promet je srednjeg intenziteta i odvija se bezteškoća u oba smjera, dok je, zbog pojačanog priliva vozila sgraničnog prijelaza Bajakovo, otežan promet u smjeru unutrašnjosti naautocesti Slavonski Brod-Zagreb (A3) na dionicama na kojima su utijeku radovi.
ZAGREB, 31. kolovoza 2004. (Hina) - Na autocestama Split-Zagreb (A1) i Rijeka-Zagreb (A6) promet je srednjeg intenziteta i odvija se bez teškoća u oba smjera, dok je, zbog pojačanog priliva vozila s graničnog prijelaza Bajakovo, otežan promet u smjeru unutrašnjosti na autocesti Slavonski Brod-Zagreb (A3) na dionicama na kojima su u tijeku radovi.

Pojačan promet je i duž Jadranske magistrale, te na području Istre i Kvarnera. Do kraćih zastoja dolazi na prilazima turističkim središtima i kroz njih.

U ostalom dijelu zemlje promet se odvija nesmetano, uz mjestimice mokre kolnike u unutrašnjosti, što zahtjeva oprezniju vožnju.

Na Jadranskoj magistrali, te cestama kroz Gorski Kotar, Liku i na širem Kvarnerskom području (Jadranovo-Šmrika) mogući su odroni kamenja, upozoravaju iz HAK-a.

Na prijelazu Bajakovo pojačan je promet osobnih vozila na ulazu u zemlju te se na sam prijelaz granice čeka oko pola sata, dok se na ostalim prijelazima prometuje nesmetano.

Trajekt na liniji Drvenik-Korčula do daljnjega ne plovi, a na ostalim linijama trajekti plove prema redu plovidbe bez čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙