FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR ŽUŽUL OTPUTOVAO U SAD NA KONVENCIJU REPUBLIKANSKE STRANKE

ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova RepublikeHrvatske Miomir Žužul otputovao je u ponedjeljak u Sjedinjene AmeričkeDržave gdje će, na poziv Republikanske stranke, prisustvovatiNacionalnoj konvenciji te stranke koja se održava u Madison SquareGardenu u New Yorku, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova.
ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske Miomir Žužul otputovao je u ponedjeljak u Sjedinjene Američke Države gdje će, na poziv Republikanske stranke, prisustvovati Nacionalnoj konvenciji te stranke koja se održava u Madison Square Gardenu u New Yorku, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova.

Ministar Žužul će u New Yorku u svojstvu gosta nazočiti Nacionalnoj konvenciji Republikanske stranke koja će sadašnjeg američkog predsjednika Georgea W. Busha nominirati za svojega kandidata na predsjedničkim izborima Sjedinjenih Američkih Država u studenome ove godine, ističe se u priopćenju.

Nacionalna konvencija Republikanske stranke počinje 30. kolovoza, a završava 2. rujna 2004. godine.

Ministar Žužul u New Yorku će se sastati s visokim dužnosnicima američke administracije, članovima Republikanske stranke, priopćilo je ministarstvo vanjskih poslova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙