FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Puls dobio četverogodišnje provođenje Standard Eurobarometra za Hrvatsku

ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Hrvatska agencija za istraživanjejavnog mnijenja "Puls" dobila je provođenje Standard Eurobarometeristraživanja za Hrvatsku u sljedeće četiri godine, priopćeno je danasiz Pulsa.
ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Hrvatska agencija za istraživanje javnog mnijenja "Puls" dobila je provođenje Standard Eurobarometer istraživanja za Hrvatsku u sljedeće četiri godine, priopćeno je danas iz Pulsa.

Standard Eurobarometer je redovito istraživanje javnog mnijenja koje provodi Europska komisija u svim zemljama članicama Europske unije te zemljama koje imaju status kandidata ili će ga uskoro dobiti, a provodi se ukupno u 33 zemlje.

Istraživanje se provodi već 30 godina, a od ove godine po prvi puta i u Hrvatskoj. Njime se prate trendovi u javnom mnijenju u svim zemljama članicama EU i zemljama kandidatima o pitanjima kao što su proširenje EU-a, euru, europskom ustavu, vanjskoj politici i drugim aktualnim temama.

Istraživanje će se u Hrvatskoj provoditi minimalno dva puta godišnje, a po potrebi Europske komisije i češće, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙