FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSTAR: JEDNOMJESEČNI PRITVOR DRAŠKU KRIŠTI

MOSTAR, 26. kolovoza 2004. (Hina) - Općinski sud u Livnu odredio jejednomjesečni pritvor direktoru Agencije za privatizacijuHercegbosanske županije Drašku Krišti i njegovu zamjeniku IvanuStipiću pod sumnjom da su sudjelovali u zloporabama vezanim uzprivatizaciju poduzeća Hercegbosanske šume od strane Finvesta čiji jevlasnik Marjan Filipović iz Čabra u Republici Hrvatskoj.
MOSTAR, 26. kolovoza 2004. (Hina) - Općinski sud u Livnu odredio je jednomjesečni pritvor direktoru Agencije za privatizaciju Hercegbosanske županije Drašku Krišti i njegovu zamjeniku Ivanu Stipiću pod sumnjom da su sudjelovali u zloporabama vezanim uz privatizaciju poduzeća Hercegbosanske šume od strane Finvesta čiji je vlasnik Marjan Filipović iz Čabra u Republici Hrvatskoj.

Dvojica dužnosnika Agencije za privatizaciju Herceg-bosanske županije osumnjičeni su za zloporabu položaja i ovlasti pri zaključivanju ugovora na štetu javnog poduzeća Hercegbosanske šume.

Prošloga tjedna po nalogu županijskog Suda u Livnu u pritvor su privedeni bivši premijer Hercegbosanske županije Mirko Mihaljević, direktor Finvesta u Drvaru Ivica Čobanac i bivši predsjednik Upravnog odbora Hercegbosanskih šuma Ile Krezo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙