FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12.30 SATI

ZAGREB, 28. kolovoza 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske u 12.30 sati
ZAGREB, 28. kolovoza 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske u 12.30 sati

ZAGREB - "Sigurno i vješto u prometu" - naziv je prometno-odgojne akcije kojom Auto moto klub "Siget", u suradnji s prometnom policijom, već 36. godinu obilježava početak školske godine s ciljem zaštite djece u prometu. Organizatori ističu kako tom akcijom žele pridonijeti većoj sigurnosti djece u prometu, pozvati roditelje i vozače da učine sve kako bi ona sigurno stigla do škole, a posebno pomoći da se u prometu što lakše snađe12 tisuća prvašića koji na zagrebačkom području 1. rujna prvi put sjedaju u školske klupe.

ZAGREB - Zagrebačka osnovna škola Frana Krste Frankopana danas i sutra domaćin je Dobrotvorne međunarodne likovne kolonije Peščenica 2004. za jedinu hrvatsku ustanovu za rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece s drugim višestrukim oštećenjima - zagrebačku Malu kuću. U toj dobrotvornoj likovnoj koloniji, koja se organizira u suradnji s zagrebačkom udrugom umjetnika "Tin Ujević", sudjeluje dvadesetak slikara iz Hrvatske i BiH, učenici škole te korisnici rehabilitacijskog programa Male kuće. Nakon završetka kolonije priredit će se aukcija slika, od koje će novac biti darovan Maloj kući.

NAŠICE - S oko 150 oldtimerskih automobila i motocikala sudionici 5. međunarodnog susreta oldtimera krenuli su jutros iz središta Našica na svoj ovogodišnji oldtimerski reli. Susretu su se odazvali članovi oldtimer klubova iz svih krajeva Hrvatske te iz Mađarske, Austrije, Srbije i Crne Gore i Slovenije. Na prostoru ispred dvorca Pejačević Našičani su uživali u izložbi dobro očuvanih metalnih ljubimaca, među kojima je najviše pozornosti privukla crna "Tatra" iz 1939. Sutra će sudionici okončati susret na "Ribnjaku 1905." zajedničkim druženjem i podjelom priznanja.

ZAGREB - Na glavnim pravcima u smjeru mora promet je pojačan no nema većih zastoja, ali prema unutrašnjosti se stvaraju kolone pred tunelom Sv. Rok i na obilaznici tunela Mala Kapela. U Lučkom je pojačan priljev vozila prema Zagrebu. Na svim graničnim prijelazima u Istri pojačan je ulaz i izlaz osobnih vozila, kao i na graničnom prijelazu Bajakovo, te Macelju gdje je izlazna kolona je duga oko 5 km, izvijestio je Hrvatski autoklub u 12 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙