FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SLIŠKOVIĆ POZVAO DVOJICU IGRAČA IZ PRVE HNL

SARAJEVO, 25. kolovoza (Hina/Reuters) - Izbornik nogometnereprezentacije Bosne i Hercegovine i novi trener splitskog Hajduka,Blaž Slišković objavio je popis igrača koji će konkurirati za ogledprotiv Španjolske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006.godine.
SARAJEVO, 25. kolovoza (Hina/Reuters) - Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i novi trener splitskog Hajduka, Blaž Slišković objavio je popis igrača koji će konkurirati za ogled protiv Španjolske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Utakmica između BiH i "crvene furije" igrat će u srijedu 8. rujna u Zenici. Na Sliškovićevom popisu nalaze se i dvojica igrača iz Prve HNL - napadači Asim Šehić (Pula 1856), te Nedim Halilović (Varteks).

"Igramo pred svojim navijačima protiv vrlo snažne momčadi. Međutim, Španjolci još uvijek nisu pronašli pravu igru s novim izbornikom i vjerujem da je to naša prilika," kazao je Slišković. Osim sa Španjolcima BiH u skupini igra i sa Litvom, Belgijom, San Marinom, te Srbijom i Crnom Gorom.

VRATARI: Kenan Hasagić (Gazientepspor), Almir Tolja (Casino Bregenz)

OBRANA: Emir Spahić (Šinik Jaroslav), Saša Papac (Austria Beč), Vedin Musić (Modena), Branimir Bajić (Partizan), Zlatan Bajramović (Freiburg)

VEZA: Elvir Baljic (Galatasaray), Mirsad Bešlija (Genk), Hasan Salihamidžić (Bayern Munchen), Sergej Barbarez (HSV), Vladan Grujic (Koln), Ivica Grlic (Duisburg)

NAPADAČI: Elvir Bolić (Gencerbirligi), Zvjezdan Misimović (Bochum), Asim Šehić (Pula 1856), Nedim Halilović (Varteks Varazdin)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙