FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FRANCUSKI IZBORNIK ODREDIO SASTAV

PARIZ, 12. kolovoza (Hina/Reutrs) - U sjeni objave Zinedinea Zidana danapušta francusku nogometnu reprezentaciju, novi izbornik "Tricolora",Raymond Domenech objavio je imena igrača koji će konkurirati zaprijateljski dvoboj protiv Bosne i Hercegovine, što će se idućegtjedna igrati u Rennesu
PARIZ, 12. kolovoza (Hina/Reutrs) - U sjeni objave Zinedinea Zidana da napušta francusku nogometnu reprezentaciju, novi izbornik "Tricolora", Raymond Domenech objavio je imena igrača koji će konkurirati za prijateljski dvoboj protiv Bosne i Hercegovine, što će se idućeg tjedna igrati u Rennesu

"Zidane je legenda francuskog nogometa i naravno da je njegov oproštaj veliki udarac za reprezentaciju, no moramo dalje. Francuska ima dovoljno kvalitetnih igrača," poručio je Domenech.

Od dresa francuske vrste ovoga ljeta oprostili su se i Bixente Lizarazu, Lilian Thuram i Marcel Desailly, pa je Domenech za dvoboj protiv BiH pozvao sedam novih igrača, a kada njima pridodamo Anthonya Reveillerea i Bernarda Mendya, koji imaju po jedan nastup, sasvim je jasno kako se radi o posve novoj momčadi. Na popisu je tek 10 igrača koji su nastupili na Europskom prvenstvu - vratari Barthez i Coupet, braniči Gallas i Boumsong, veznjaci Pedretti, Pires, Rothen i Vieira, te napadači Henry i Govou.

VRATARI: Fabien Barthez (Olympique Marseille), Gregory Coupet (Olympique Lyon)

OBRANA: Eric Abidal (Olympique Lyon), Jean-Alain Boumsong (Rangers), Patrice Evra (Monaco), William Gallas (Chelsea), Gael Givet (AS Monaco), Bernard Mendy (Paris St Germain), Anthony Reveillere (Olympique Lyon), Sebastien Squillaci (Monaco)

VEZA: Alou Diarra (RC Lens), Rio-Antonio Mavuba (Girondins Bordeaux), Benoit Pedretti (Olympique Marseille), Robert Pires (Arsenal), Jerome Rothen (Paris St Germain), Patrick Vieira (Arsenal)

NAPADAČI: Djibril Cisse (Liverpool), Pierre-Alain Frau (Olympique Lyon), Sydney Govou (Olympique Lyon), Thierry Henry (Arsenal), Peguy Luyindula (Olympique Marseille)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙