FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Metković-granični policajci zaplijenili marihuanu vrijednosti milijun i 700 tisuća kuna

METKOVIĆ/DUBROVNIK, 26. srpnja 2004. (Hina) -Djelatnici graničnepolicijske postaje Metković na graničnom prijelazu "Prud", zaplijenilisu veću količinu marihuane tržišne vrijednosti milijun i 700 tisućakuna , priopćeno je danas iz PU dubrovačko-neretvanske.
METKOVIĆ/DUBROVNIK, 26. srpnja 2004. (Hina) -Djelatnici granične policijske postaje Metković na graničnom prijelazu "Prud", zaplijenili su veću količinu marihuane tržišne vrijednosti milijun i 700 tisuća kuna , priopćeno je danas iz PU dubrovačko-neretvanske.

Droga je sinoć pronađena u osobnom automobilu slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljao S.D. hrvatski državljanin s prebivalištem u BiH. Prilikom ulaska u Hrvatsku iz BiH policija je zaustavila vozilo marke Daewoo-Nexia i prilikom pretrage u unutrašnjosti vozila na različitim predjelima motora i podvožja pronađeno je 35 paketa opojne droge marihuane, čija se vrijednost na tržištu kreće oko milijun i 700 tisuća kuna.

Zaplijenjena droga je oduzeta i bit će upućena na vještačenje u Centar za kriminalistička vještačenja MUP-a "Ivan Vučetić" u Zagrebu, dok jei S.D. uhićen i priveden u Istražni centar u Dubrovniku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙