FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK O NESREĆI KOD KLINČA SELA

ZAGREB, 14. kolovoza 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće u mjestuKlinča Sela do daljnjeg je zatvorena stara Karlovačka. Obilazno sevozi iz smjera Jastrebarskog na Zdenčinu i Pavučnjak a iz smjeraZagreba preko Galgova, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 14. kolovoza 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće u mjestu Klinča Sela do daljnjeg je zatvorena stara Karlovačka. Obilazno se vozi iz smjera Jastrebarskog na Zdenčinu i Pavučnjak a iz smjera Zagreba preko Galgova, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Iz HAK-a podsjećaju da je na većini cesta promet srednje jakosti, odvija se nesmetano i bez ograničenja osim na dionicama na kojima su mokri kolnici. Mokrih kolnika ima na dionicama autoceste A1 Zagreb-Split, Bosiljevo-Mala Kapela, Zadar-Dugopolje, u dijelu sjeverne i središnje Hrvatske, širem području Splita, na Kvarneru i na području GP-a Rupa i Pasjak.

Tijekom dana očekuje se pojačani promet na cestama koje vode prema moru.

Na NP Bosiljevo kolona je duga oko 4 km. Ista kolona prolazi i obilaskom tunela Mala Kapela, pa se upozoravaju vozači na poštivanje znakova na cesti s obzirom na meteorološke prilike.

Trajekti plove redovito prema ljetnom redu plovidbe, u trajektnoj luci Jablanac stvorena je kolona od oko 1200 metara, na Prizni oko 500 m te na Mišnjaku 1.5 km. U ostalim lukama nema čekanja na ukrcaj, navode iz HAK-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙